A&B Lab

Skills lab, avagy tehetséggondozó marketing műhely (nem csak marketinges!) egyetemistáknak és friss diplomás pályakezdőknek. Az A&B Lab alapítói a METU Marketing Műhely azon oszlopos tagjai közül kerültek ki, akik tanulmányaik mellett, illetve azok befejezése után aktív szerepet vállalnak a tehetséggondozásban és a jövő marketingeseinek gyakorlati képzésében.

Hogyan dolgozunk mi?

Tagjaink az agilis projektmenedzsment szemléletet elsajátítva vesznek részt a feladatokban, melyek projekt alapon, egy szakmai vezető irányításával kerülnek megvalósításra. A projektfeladatok széles körű szakmai tapasztalatot és éles kihívást kínálnak a hallgatóinknak, akik a fél év végére nem csak új tapasztalatokkal és készségekkel lesznek gazdagabbak, hanem piacképes tudással és szakmai gyakorlattal is.

Tagjaink

Szendrei Anna

Projektmenedzser

Markó-Bodor Zsuzsa

Junior piackutató

Nagy Nikolett

Vizuális marketing

László Dóra

Employer-engagement branding szakértő

Szántó Csaba

SEO és stratégiai tanácsadó, tréner

Harcsár Ádám

Brand projektmenedzser

Bacsek Ildikó

Projektmenedzser

Éder Szabina

e-business menedzser, ügyvezető

Jelentkeznél?

Piacképes szakmai gyakorlatra vágysz? Bővítenéd a marketinges tudásod? Az elmélet mellett a gyakorlat is érdekel? Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz!

Kérjük válaszd ki, hogy melyik intézménybe jársz!

Olvastam és elfogadom az adatvédelmi irányelveket

Együttműködő partnereknek

Ha a Z generáció a célközönsége vagy költséghatékony megoldásokat keres, akkor az A&B Lab az ideális partnere. Két okot is tudunk, hogy miért:

  • széles hallgatói hálózatunknak köszönhetően direkt módon, a lehető leghamarabb érjük el és szólítjuk meg a fiatal generációkat.
  • Nem csinálunk titkot az árainkból, szolgáltatásaink diák, asszisztensi és szakértői óradíjas elszámolás alapján vehetők igénybe.