Online oktatás

Online oktatás – avagy mitől lesz jó egy webáruház? Mit értékel a Google egy weblap esetében? Mi a hatékony Facebook kampány titka?

Ezekre a kérdésekre nagyon sokan keresik a választ, ami most a home office és megváltozott gazdasági helyzet miatt még nagyobb szerephez jut, mint eddig valaha.

Két +1 okot is tudunk mondani, hogy miért!

Az első: mivel a legtöbben otthonról dolgoznak, az online eltöltött idő is megnövekedett. Többet vagyunk fent a közösségi média oldalakon és az online vásárlási szokásaink is megváltoztak.

A második: több szolgáltatónak kell alternatív, online megoldást találnia, ha a mostani és a jövőbeli gazdasági helyzetben is sikeres szeretne maradni.

+1 ok: mivel a fogyasztók többsége most online, elsősorban a közösségi média csatornákon keresztül érhető el, a szolgáltatók pedig az online átállásra törekednek, ezeknek a platformoknak a szakértői ismerete elengedhetetlen.

Váljon szakértővé és készítsen lenyűgözően hatékony online kampányokat!

Online oktatás – kiknek ajánljuk?

 • Tudásra szomjas és kíváncsi magánszemélyeknek
 • A marketinges szakmában tovább fejlődni vágyóknak
 • Egyéni vállalkozóknak és KKV vezetőknek, akik szeretik kézben tartani a marketing költéseket

És persze mindazoknak, akik az ingyenesen elérhető, „tuti marketing receptek” mellett gyakorlati és hasznos tudásra vágynak.

Mit adunk az online oktatás alkalmával?

Az Arts & Business online oktatása egyszerre ad elméleti és gyakorlati tudást. Mi nem csak videós tartalmakat küldünk el e-mailben. És persze hírlevélfeliratkozást sem kérünk az ingyenes bejegyzésekért, azokat amúgy is megosztjuk mindenkivel 😉. Nálunk az online oktatás valós idejű tanítást jelent, ami áll egy elméleti és egy gyakorlati részből.

Az online oktatás menete:

 • 80 perc elmélet
 • 80 perc gyakorlat
 • az elméleti tanagyag átadása további felhasználásra
 • edukáló videós tartalmak átadása

Online oktatásaink, bruttó 19.050 Ft / alkalom (nap) áron:

 • Online marketing alapok (1 nap): a digitális világ aktuális trendjei. Mit várnak el a vevők és hogyan keresnek? Hogyan és hol érhetjük el a célcsoportot? Elméleti alapok, aktuális statisztikák és online jelenlát elemzési gyakorlat.
 • Facebook Business alapok (1 nap): miért érdemes a Facebook Business oldalt létre hozni és miben tér el a magán profil oldaltól? Mit szeret a Facebook, hogyan és mit posztoljunk? Hogyan érjük el a célközönséget? Business oldal és tartalmainak létrehozása gyakorlat.
 • Facebook Hirdetéskezelő alapok (1 nap): hogyan működik a Facebook Hirdetéskezelő? Milyen típusú hirdetéseket hozhatunk létre? Az egyes célközönségek számára hol érdemes a hirdetéseket megjeleníteni? Gazdaságos Facebook hirdetés létrehozása a gyakorlatban.
 • A Google első oldala (1 nap): hogyan kerüljünk ingyen a Google első oldalára? Mit vár el a Google egy weboldaltól? Google barát weboldal kialakítása a gyakorlatban.
 • Pénztermelő webshop titka (1 nap): mit várnak el a leendő vevők? Hogyan szerezzünk rövid és hosszútávon is fizetőképes vevőket? Az értékesítést támogató webshop kialakítása a gyakorlatban.

Személyes oktatásaink, bruttó 25.400 Ft / alkalom (nap) áron. A személyes oktatás helyszíne egyeztetés alapján.

Az online oktatásra a jelentkezés folyamatos!