SZJA 1 % bevételnövelés

Segítünk az SZJA 1 % megszerzésében!

Nonprofit szervezeteknek, profitunkról lemondva, a járvány okozta gazdasági nehézségeik enyhítésére.

Tudta? A központi költségvetés 2019. évi személyi jövedelemadó bevétele csak egy vonással van a 2.500 milliárd forint alatt. Ennek az 1+1 %-ról dönthetett tavaly a lakosság. Ha jobban a számok mögé nézünk, akkor  láthatóvá válik, hogy  a lakosság a civil szervezetek számára felajánlható közel 25 milliárd forintból csak 8,77 milliárd forint sorsáról nyilatkozott.

Mit jelenthet ez egy civil, nonprofit szervezet számára? Azt, hogy az SZJA 1 %-a hatalmas potenciált rejt magában, főleg a jelenlegi koronavírus okozta gazdasági válságban. A járvány viszont teljes mértékben leköti a lakosság figyelmét, vagyis a megfelelő online kommunikáció nélkül most nem fognak felajánlásokat tenni.

Miért pont online kampány?

A közösségi média csatornák forgalma pár hét alatt drasztikusan megnőtt a koronavírus miatt. Jelenleg a Facebook és az Instagram az az online csatorna, ahol majdnem biztosan elérhető az összes adófizető. Tehát nem kell mást tenni, mint aktívan jelen lenni. Az aktivitás azonban nem csak pár posztot jelent, hanem egy olyan kreatív és figyelemfelkeltő hirdetési kampányt, ami felajánlásra ösztönzi az embereket.

Profitmentes megoldások nonprofit szervezeteknek!

Ügynökségi profit nélkül megcsináljuk az SZJA 1% bevételnövelő kampányát vagy  online oktatás keretein belül megmutatjuk, hogy hogyan készítsen költséghatékony Facebook kampányt.

Mit jelent ez? Azt, hogy az Arts & Business kizárólag csak a munkavégzés díját számolja fel a kampánykészítés vagy az online oktatás során, ami az ügynökségek piaci árazásához képest is egy jóval kedvezőbb díjat jelent. Facebook kampány 30 napra 60.000 Ft-tól, ami tartalmazza a kampány tervezés, indítás és felügyelet díját, valamint a 30 napos fizetett hirdetési keretet.

A Facebook kampány vagy online oktatás tartalma:

  • kreatív tartalom kialakítása (szövegírás és képszerkesztés)
  • célcsoport meghatározása
  • javaslat hirdétsi költségkeretre
  • hirdetések kialakítása
  • folyamatos felügyelet (kampány esetén)
  • szükség szerinti módosítás (kampány esetén)
  • statisztika készítése (kampány esetén)

Miért pont az Arts & Business?

Elhivatottak vagyunk, mert a név kötelez és támogatni szeretnénk az értékteremtő tevékenységeket, valamint a több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük a nonprofit  szektor egyedi igényeit és az ehhez kívánkozó kreatív megoldásokat is.

Komplex megoldások, kreatív kampányok és online oktatásprofit mentesen a nonprofit szervezetek számára!

Mivel egy eredményes kampány megvalósításához legalább három hét szükséges, ezért legkésőbb április 30-ig várjuk az érdeklődők jelentkezését.